måndag 13 juli 2009

Kitesurfing i Man
Resultatet av en majdag ute på Sandhamn blev tre sidor i julinumret av Man Magazine. En artikel som avlsutas med att: "det gäller tydligen att ha tålamod ... i alla fall med det här upplägget."
Jag kan inte låta bli att fundera på vad de menar med det. Man skulle kunna uppfatta det som en smygande kritik mot Chohoo, IKO och hela utbildningssystemet för kitesurfing. Eller så förstod de aldrig hur viktigt det är med säkerheten för att vi ska slippa allvarliga olyckor i Sverige.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske var lite för få sminkpauser? ;-)

Johan Ekroth sa...

Nej nej, absolut inte. Vi körde en vattenfast underlagskräm och sen la vi salt- och sandtålig grund som skulle hålla en hel dag. Dessutom hade vi förberett oss veckan innan genom att ha vaxat bröstkorgen och gjort en brunkrämsdusch. ;-)

Petter sa...

"Femtio minuter senare bodysurfar jag" står det verkligen det eller är det min keffa syn? vad gör man när man bodysurfar? låter faktist ganska hårt... typ surfa med kroppen som bräda eller?

Johan Ekroth sa...

Det här är bodysurfing http://www.youtube.com/watch?v=i0wOsg5hTpg
När jag var med körde vi bodydragging, men Manteamet kan ha kört lite bodysurf när jag tittade åt ett annat håll en kort stund :-)