måndag 26 maj 2008

Det oglamourösa livet som karaokestjärna

Stackars Perrelli skriver tidningarna. Vaddå stackars Perrelli? Charlotte fick ju åtminstone åka till Belgrad och tävla för Sverige. Själv fick jag åka till Solna och representera mig själv i Singstar. Hårfint vann jag Twisted Sisters We're not gonna take it till min motsångares stora förtret. Jag totaldominerade Robbie Williams och Nicole Kidmans version Somethin' Stupid, vilket i och för sig kan bero på att jag fick ta den manliga melodistämman, medan min kvinnliga motsångare fick sjunga den något mer okända understämman. Fast en seger är ju ändå alltid en seger och jag kände hur min karaokekarriär var på gång igen. Ända tills det var dags för ett pinsamt nederlag med Mauro Scoccos Sarah. Den stackars Perelli fick antagligen åka limousin till ett femstjärnigt hotell och trösta sig med champagne. Jag fick åka nattbuss till Viksjö och trösta mig med ett glas kranvatten. Och så är det ändå Perrelli som är besviken och det det är synd om.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Johan,

Tack för en bra blogg, nu har jag även fått min bror att läsa den. Vi funderar nu starkt på att lägga våra nuvarande taffliga liv på hyllan för att bli heltids surfare.

Jag tycker den lilla ikon där det står bloggens värde är interesant. Om man tittar på dess sida står bara att den beräknas av apor, inte vad aporna tar med i sin beräkning överhuvudtaget. Har du några spekulationer?


Hälsningar,

Robert

Johan Vastero sa...

Tjena Robert!

Kul att du gillar den och klart att du och brorsan ska bli heltidssurfare. Säg till om ni behöver tips.

Jag tyckte också att den ikonen var lite intressant, men jag har faktiskt inte den blekaste aning om hur värdet beräknas. Samtliga tre bloggar i toppen är politikerbloggar, men ingen av dessa är med bland Sveriges mest lästa bloggar. De har förmodligen någon modell i bakgrunden, men den är nog inte mer vetenskaplig än om det vore just apor. Jag tycker det mest är kul att ha ett pris på min blogg. Det gör att jag känner lite större finansiell styrka ...

Anonym sa...

Hello,

Jag sitter och pluggar till en tenta i min ensamhet och min enda förströelse är bloggar. Förra gången jag lade inlägg här så satt jag på ett kontor i tyskland och länktade bort. Nu sitter jag i Sverige och länktar bort.

Nu när du startat företag kan du säkert fiffla med bokföringen och säga att bloggen är en tillgång i företaget värt så och så.

Hur svårt är det ifrån ingenting lära sig kitesurfa? Jag antar att det blir ett par dagar på stranden följt av ett par dagar blåsa bort med vinden.


Hälsningar,

Robert

Johan Vastero sa...

Robert! Jag svarade på din fråga i ett nytt inlägg:

http://enkitesurfares.blogspot.com/2008/05/frga-kitesurfinginstruktren-v.html