tisdag 28 augusti 2007

Kajtbitchtyper

Det finns såklart olika sorters kitebitchar. Här är några av de vanligaste:

Den överbeskyddande äkta mannen/pojkvännen som förmodligen själv är kajtare. Han är oerhört mån om att sin partner ska lära sig kajta. Därför raderar han bort alla jobbiga moment som att bära och pumpa genom at helt enkelt ta hand om det själv. Sen står han kvar på stranden med korsade armar och hökblick, alltid redo att hugga in - om det behövs.

Den snygga och ointresserade flickvännen till machokillen som precis håller på att lära sig att kajta. Hon vill mest vara på stranden och jobba på brännan, men ganska missnöjd över att behöva släpa och pumpa. När det sedan är dags att launcha brukar hennes kille (som inte har en aning om vad han håller på med) skrika kommandon till henne, vilka hon oftast inte förstår. Oftast är det tur. Till sist brukar kajten slå omkull henne. Så småningom går de tillbaka till bilen - mycket sura.

Den gulliga tanten har en ibland gullig och ibland tysk gubbe. Hon har servat sin gubbe i ett helt liv och fortsätter såklart på stranden. De agerar som ett samspelt gift par och kommunicerar med telepati. Hon har alltid med sig en pick-nickkorg med smörgåsar och kaffe på thermos.

Till sist har vi Monica. Hon dök upp i viken häromdagen och gjorde att Ulrika och Sara helt tappade fokus på hur man balanserar kajten i sweetspot. Istället började de fokusera på hur de skulle få tag i lika många kitebitchar som Monica. Monica har en bräda som det står Monica på undersidan. Dessutom har hon tre till fyra olika kitebitchar. En som launchar och landar, en som kommer med smörgåsar en som fotograferar och en som ropar "Hurra!"

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, såg Monica också hon va cool.
Tänkte sno hennes bräda till Amaias kompis Monica men vågade inte

Putte sa...

för det var ett helt possie runt hennes grejor.
Kommer kanske ner den 11'e, är ni där elle i Swe?

/Putte

Johan Vastero sa...

Vi räknar med att komma tillbaka den 11:e. Evelin åker kanske tillbaka ännu tidigare för att jobba. Det ska ju vara Kanariskt mästerskap helgen den 8-9 september.