måndag 7 april 2008

Måndag!

Idag är det måndag. Egentligen är det ganska svårt att hålla reda på vilken dag det är, men söndagar är speciella. Då är större delen av Maurituis befolkning ledig och har picknick någonstans i det fria. Igår kändes det som att hela den indiska delen av befolkning på ön var nere på stranden. Det var fullproppat av glada indiska familjer.
Måndag är nya vecka, förra veckan innehöll b la det här...


Vi har flyttat. Till billigare hus!!! Det är bra. Vi har ingen pool, som fanns vid det andra, men det gör ju inget för havet är tusen gånger bättre!!!vi har istället en kaffebryggare, nu ska det bryggas kaffe :)

Jag har ätit banan. Det är mega coolt. Efter 20 års avsky mot denna stackars oskyldiga lilla frukt. Johan är inte bara kajtare utan också en mäster kock!!Tack Johan.

Vi var turister. Det var väldigt intressant att se hur Johan anpassade sig till ”hur man beter sig som turist”. Hatten på huvudet, glaset i handen och han stämde glatt in i sången. Han kom hem vid åtta tiden, lagom glad;) lagade mat och skar sig i tummen. Somnade senare avdäckad på sin säng. Enligt Kelby var han halv naken, jag vet inte, tittade inte. Det fanns också tydligen bild bevis, som av någon lustig anledning har blivit raderade….

Jag har också kajtat av mig bikinin. Varken Johan eller Kelby såg något. Phuuu. Känns bra!

Undrar vad nästa vecka har att komma med? ☺ Mera roliga saker!!!

Inga kommentarer: