torsdag 24 maj 2007

Tenta!

Jag har under våren läst en 5 poängskurs i latinamerikansk litteraturhistoria på distans för att lära mig lite bättre spanska än min taffliga - eh leche y leche y tal-spanska. Om 30 minuter börjar sluttentan. Bra sätt att plugga på om man är kajtare och hellre vill anpassa sig efter vinden än skolshema. Jag har laddat upp med äkta kanarisk choklad - 70% kakao och 30% socker.

4 kommentarer:

Eve sa...

UUUUUh! jag har fått en sockerchock!

Johan Ekroth sa...

Men, chokladen var ju för tugga på under tentan ... inte för att vara slut en kvart innan den ens börjat!

Eve sa...

Jag har bara ätit en rad! Men koncentrationen av socker var högre än vad min kropp kan hantera!

Johan Ekroth sa...

Det tror jag inte ett ögonblick på. Du brukar ju normalt välja choklad som innehåller 70 % äkta socker.