måndag 4 juni 2007

Nationaldagsfirande med surfkänlsa

Martin kom att det är nationaldag på onsdag. Det borde firas. På något sätt åtminstone. Vi satt och klurade ett tag och landade på ett beachparty. Just det! Vad kan vara mer rätt än att fira Sveriges nationaldag med ett beachparty på en sandstrand på en liten atlantö ungefär 1000 mil bort? Inte mycket tänkte vi och började skissa på en shoppinglista. Det blir förmodligen ett mer sparsmakat kalas än vad som sker hemmavid, men det kommer förmodligen att bli roligare ... och helt garanterat surfigare. Fortsättning följer ...

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har tänkt mycket på nationaldagen, men ska man vara ärlig så vågar man ju inte ens visa en flagga då folk kommer fram och kallar en för rasist och sjunga nationalsången känns som man kan glömma. Varför kan det inte vara som i USA eller Norge?

Eve sa...

Tills alldelles nyss var jag lite ledsen. Ingen vind, inget surf. Så browsar jag omkrin på aftonbladet.se för att kolla läget i Sverige och hittar länken till detta inlägg och får på så vis veta att pojkarna i smyg planerar beachparty på nationaldagen. Härligt. Svårt att hålla hemligheter när man skriver dagbok på internet;-). Nu när inbjudan ligger på sveriges största nyhetsportal lär det väl bli ett fantastiskt party. Jag räknar med massa sköna människor, sill, nubbe, Uffe L och Fredmans epistlar.

Johan Ekroth sa...

Jag tycker egentligen att det skulle vara intressantare med globaldagen (höll på att skriva internationaldagen, men den är ju redan 1 maj), då kunde man vifta med FN-flaggan med Quiksilverlogga och peacemärke på. Fast det blir ju inte lika naturligt att kombinera med sill och nubbe förstås.

Johan Ekroth sa...

Just det! Om någon vill komma och fira med oss, håller vi till på den lilla stranden nedanför Montaña Pelada. Det är bara att dyka upp. Det blir nog en salig blandning av Öppna landskap och Californiacation, av sill och tapas, men det kommer garanterat att bli kul.